Morgonstund har päls i mun.

Myst med denna rackare hela morgonen! Så mysigt. :')
 
Nu ska jag åka till skolan. Har gått på Jensen i en vecka nu, och vilken jädrans vecka det varit! ^^
 
En stor kram från mig och BMO ♥

Mina nya bebisar:

Dom är så vackra! Skulle egentligen vaknat runt 10:00 imorse men gick upp 06:30 istället för att åka till Järfälla och hämta dom från Ups. Åh vad glad jag blir att de äntligen är här, på mina fötter! Ska aldrig ta av mig dem! Tack mamma och Johan för den fina födelsedagspresenten! ♥

En ny planet är upptäckt.

 
Första dagen i nya skolan har är avklarad! Det blev en rejäl skoldag med start redan vid 09:00 och slutade inte förrän 17:00! Herre, men tar magiska tabletter(hehe) som gör mig till Wonder Woman i skolan! Blir inte trött allls, bara när jag äntligen kommer hem.. Fick en massa mycket kompisar med sköna personligheter och gillar allt som händer runt om kring. 
 
Det som är lite.. "speciellt" är väl vissa tjejer i klassen.. Det känns lite som om att jag upptäckt en ny planet - bara att denna inte har intellgent liv. x) Ska inte vara elak, alla var väldigt trevliga! Men det är en flock av blondinbellor och "fjortisar". Jag hoppas att jag kommer kunna hitta mig själv i klassen. ^^

I found my Soulmate on the first day of Spring.

 
Såhär såg jag ut idag på min sista dag som preparandelev på ESS-gymnasiet. Kommer sakna allt och alla där, men vill så gärna gå frammåt i livet och börja plugga på riktigt - och det är precis det jag ska göra! Från och med imorgon kommer jag gå på Barn- och Fritidsprogrammet med inriktning av pedagogik på Jensen Västra. Ser fram emot det galet mycket! Men är också väldigt nervös. Svårt att börja om igen..
 
Nu måste jag i alla fall sova. Dröm sött. ♥

God förmiddag fellow readers!

 

Länge sedan ni fick en egobild, bra att visa upp mitt fina(höhö) ansikte så ni inte glömmer bort hur jag ser ut ^^
 
Skulle egentligen vara på min praktik på röda korsets exklusiva second hand butik idag, men känner att jag vill fokusera på mina studier istället. Har inte berättat detta på bloggen ännu, men igår tog jag ett livsviktigt beslut!
Jag ska nog börja plugga på ett yrkesförberedande-program! Detta innebär alltså att jag kommer sluta på ESS-gymnasiet om några veckor och börja på Barn-och Fritids programmet!
 
De flesta kommer nog tycka att detta är ett misstag, men jag tror att jag kan bli en bra förebild för barn och andra med svårigheter i skolan. :)
 
Nu vet ni! Ska plugga matte nu, vi ses. ^^

How can I go forward in life when I don't know which way I'm facing?

wise words by john lennon.
 
 
Hade ett möte med rektorn idag.. Tanken var att jag skulle gå dit och visa hur mycket jag är kapabel till och få henne att flytta över mig från prep till sam. Gick fan inte. Istället slutade det med att hon sa allt jag inte kunde och fick mig att känna mig sämre. Kul. Verkar som om att jag kommer behöva gå ett extra år i alla fall.
 
 
Orkar fan inte längre.
 

O wonder, how many goodly creatures are there.

 
Varför kan det inte vara såhär?
 
Om livet ändå kunde vara så vackert..., så magiskt som Skins. Där i svåra situationer rymmer man iväg och gifter sig. Vill leva så istället. Bryr mig inte om konsekvenserna. 
 

Har gråtit så mycket att mitt skrivbord är alldeles blött. Bäst om jag somnar snart så att inget gör ont längre.
Godnatt.

När fan blir det bättre?

 
Mår inte så jävla bra just nu. Vill inte leva i denna äckliga värld längre. Kommer inte begå självmord. Men fan vad livet suger. Ser seriöst ingen mening längre. Och jag som trodde att det blivit bättre..
 
Man är bara så trött, så svag.. Och sedan kommer den, den svidande känslan av salta tårar under ögonlocken.. Man blir kall, ensam och vilsen. Det finns inget att göra av känslan längre. Det tar slut, man orkar inte mer.
 
 
Video jag gjorde för ett år sedan. Hade dock ingen aning om hur djupt ner en depression kan komma. Jag visste inte att det var möjligt att må såhär.

Sweet dreams.

har myst med denna fis hela dagen! ♥
-
Hade en ganska dålig förmiddag, men annars hade jag en bra födelsedag. :) Tack till alla som gjorde den så bra. ^^ Imorgon visar jag lite av de presenterna jag fick. ^-^
 
Natti. ♥

Uhm.. Did you know that.. It's my birthday?!

 

Lalala.

Sitter på en soffa i skolan med min dator och kollar facebook osv, ganska tråkigt men har tillräckligt med energi för att hålla humöret uppe. ^^ Efter skolan väntar en massa skoj med älsklingen och hans kompisar, så det blir awesome. Helt otroligt hur snabbt skoldagarna går. Är trött när jag kommer hem, men hinner inte bli trött eller rastlös här. :)
 
Ikväll ska Sebbe spela rollspel med kompisar, så jag hoppas på att få spela Skyrim då. :D Den nya expansionen Hearthfire kom för några dagar sedan, och jag har inte hunnit spela så mycket än - men ska det ikväääll! Lilla jag ska adoptera en massa barn och bygga ett fint hus. :')
 

 
Nu har jag läxförhör i biologi, have a good one!

Skoldator.

 
Fick precis min skoldator och är riktigt nöjd. Inte världens flashiga mac eller så, men funkar skitbra för alla skolarbeten. Så nu kommer jag kunna blogga på dagarna också. ^^
 

Hej jag är glad.
 
 

Älskar dig, Sebastian.

bild tagen en solig marsmorgon i sängen med älsklingen ♥

En jävligt bra låt.

 
 
 
 

Glad katt!

hej jag är sjuk.
 
 


NÅTT NYTT BESÖKSREKORD PÅ BLOGGEN! Hela 93 unika beskökare på en dag! Helt galet (för mig iaf). Är jättetaggad på att blogga mermermer!!

Goodbye August, hello September.

 
Äntligen september! Gah. Har längtat!
Varför, kanske ni undrar? Well, ÄLSKAR hösten mest av allt och jag fyller år om nio dagar! Är ett septemberbarn, helt enkelt. Denna månad har IESJ (min gamla skola) sitt 10-årsjubileum! Kommer bli så kul. ^-^
 

RSS 2.0